Jump to content

(FIFA Mobile) Unable to start Division Season matches


FyreWhale
 Share

Recommended Posts

There is currently a problem where the bot is not starting the Season matches when assigned to. The bot will correctly navigate its way to the division page but will not tap the play button, causing the season matches not being played. After looking for the division that the user want it to, it will be stuck waiting for the next activity.

Capture.PNG

Link to comment
Share on other sites

  • Developer
1 hour ago, FyreWhale said:

There is currently a problem where the bot is not starting the Season matches when assigned to. The bot will correctly navigate its way to the division page but will not tap the play button, causing the season matches not being played. After looking for the division that the user want it to, it will be stuck waiting for the next activity.

Capture.PNG

 

 

Thanks for reporting this, was this something that worked before, but now it stopped working?

Or has this never worked for you?

Link to comment
Share on other sites

I just tried the season bot today so I was not sure what to expect from the bot, however after having the bot run for 1hr without a season game even starting, I can safely deduce that a missing line of code or script for the bot to start the season game. The other function of the bot worked as intended such as the HvH, VSA and claiming of the season rewards. I have not tried using the auto quest yet.

Link to comment
Share on other sites

  • Developer

@FyreWhale

 

Thanks for the report. It looks like something changed in game and caused this to break. I will check it out and get a new version pushed. I'll let you know once its resolved.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Is the problem still relevant?
Or when is the fix planned?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Developer
On 7/29/2021 at 8:27 AM, syserror said:

Is the problem still relevant?
Or when is the fix planned?

 

Yes sorry, this problem is resolved now. I missed your message. 

Link to comment
Share on other sites

  • Developer
On 5/19/2021 at 3:22 PM, FyreWhale said:

I just tried the season bot today so I was not sure what to expect from the bot, however after having the bot run for 1hr without a season game even starting, I can safely deduce that a missing line of code or script for the bot to start the season game. The other function of the bot worked as intended such as the HvH, VSA and claiming of the season rewards. I have not tried using the auto quest yet.

 

On 7/29/2021 at 3:27 PM, syserror said:

Is the problem still relevant?
Or when is the fix planned?

 

I've reset both your trials so if you want you can try the bot again by claiming a new trial 🙂

Link to comment
Share on other sites

On 8/10/2021 at 10:30 AM, Raflesia said:

 

 

I've reset both your trials so if you want you can try the bot again by claiming a new trial 🙂

Thanks 

But i've allready got payed version )

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...